Головна Компанія «Бренвель» передала військовим ще один автомобіль та пристрій РЕБ

25.09.2024

Компанія «Бренвель» передала військовим ще один автомобіль та пристрій РЕБ

Війна за незалежність України триває. І ми всі маємо допомагати українським військовим.

Саме тому, компанія «Бренвель» вчергове передала нашим бійцям автомобіль та пристрій створення радіоелектронних завад.

Мало хто знає, що у найкращому випадку авто на фронті «живе» максимум два-три місяці. Це за умови, що машина не потрапить під обстріли. Тому, дуже важливо, щоб наші захисники завжди мали засоби пересування.

Навіть такий короткий строк перебуваючи у військових, автомобілі все одно виконують дуже важливу роль. У першу чергу — це оперативне пересування військових між позиціями та пунктами постійної дислокації. Під час ведення бойових дій військові мають бути мобільними та у разі чого швидко змінювати дислокацію. Таку швидку передислокацію як раз і забезпечує автомобіль. Іншим важливим моментом є евакуація поранених та загиблих.

Серед іншої користі, яку приносить автомобіль на фронті — транспортування боєкомплекту та боєприпасів. Окрім цього, різного виду транспорт доставляє гуманітарну допомогу, медикаменти, прилади тактичної медицини та все, що необхідно для бійців у щоденному користуванні. Адже злагоджена логістика є одним із найважливіших чинників покращення якості виконання бойових завдань.

Про засоби радіоелектронної боротьби з противником годі й говорити. Ці системи допомагають у боротьби з ворожими дронами, що зберігає життя наших захисників. Метою РЕБ є дезорганізація керування силами (військами), зниження дієвості ведення радіоелектронної розвідки й використання зброї та бойової техніки противника, а також забезпечення стійкості роботи систем і засобів керування власними військами і зброєю. Завдання РЕБ розвідки — виявлення РЕ засобів противника за їх випромінюванням, визначення їхніх координат, визначення й вивчення характеристик випромінюваних ними сигналів. Ці відомості використовують на користь військової розвідки і під час створення радіоелектронної протидії.

Продовжуємо підтримувати українських захисників і захисниць!

Слава Україні! Героям слава!

Дякуємо!

Повідомлення відправлено!